El viatge de Marcos

Hi ha amors eterns que duren un cap de setmana. Durant un viatge amb tren, Marcos recorda l’estiu de 1970, quan, sent un adolescent, va passar uns dies de vacances a Molinosviejos, el poble de la seua àvia. Allà, enmig d’un bucòlic paisatge de camps de gra, estanys i molins, Marcos va conéixer l’amor, va descobrir la seua sexualitat, va patir l’odi, la intolerància, i va veure com la seua vida canviava per sempre. 


El seu germà Gus, l’àvia Palmira, la cosina Elena, Max el hippy, David i els «Fills del General» —joves defensors de la dictadura— poblen els records de Marcos. Però entre tots ells, n’hi destaca un: el d’Álex, el jove moliner que li mostrarà una realitat desconeguda fins llavors.

El viatge de Marcos, novel·la iniciàtica que ha marcat una generació de lectors, va ser guardonada amb el Premi Odisea el 2002, i s’ha convertit en un referent de la literatura LGTBIQ+. Encara avui en dia segueix emocionant tot tipus de persones, sense entendre d’orientació sexual, de gènere o d’edat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s